Защо да се обадите на пътна помощ?

Ако възникне проблем с вашия автомобил на пътя, имате няколко варианти – да се справите сами, ако разбирате от коли, да се обадите на приятел или близък, който е на разположение и може да ви съдейства или да потърсите професионална помощ – пътна помощ. В такива непредвидени ситуации, когато се налага да защитите собствения си живот и живота на другите участници в движението, трябва да подходите хладнокръвно и да не изпадате в паника. Решение има – обадете се професионална пътна помощ. Предлагам ви професионална лицензирана фирма, която е лидер на пазара и е с доказан и дългогодишен опит в пътната помощ – patnapomosht.net.

Пътна Помощ GO (patnapomosht.net) е компания за репатриране и превоз на закъсали лекотоварни и тежкотоварни превозни средства, предлагаме всякаква помощ на закъсали и повредени автомобили. Нашата най-важна цел – работата да е перфектно свършена и клиента да е доволен.

Предлагането на ремонтни дейности на място, наличието на професионални инструменти, подаване на ток, снабдяване с гориво, смяна на масло, смяна на гума или поправка на повредена гума на всякакви леки автомобили, ванове, микробуси, селскостопанска и строителна техника и мотокари, за да се локализира с точност проблема са само част от дейностите, които могат да бъдат извършени от професионалистите на пътна помощ. Винаги в готовност, с подходящи инструменти и техника. Много клиенти се довериха на специалистите от тази пътна помощ, ако и вие имате нужда – потърсете ни! Можем да ви помогнем с всяка една автомобилна или тежкотоварна задача.

Нашите автомобили снабдени с падащи платформи могат да помогнат във всяка ситуация, без допълнително да увреждат автомобила. Можете да разчитате на нас 24 часа в денонощието. Можем да достигнем до вас в рамките на 30-40 минути за град София и в зависимост от трафика. За други населени места се договаряме по телефона.

Доверете се на екип от квалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в лицензирана компания за пътна помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *