Ремонт или продажба на автомобила?

Ако имате автомобил, но състоянието му е за ремонт и ремонтът ще струва скъпо, пред вас изниква въпросът дали си струва да го ремонтирате или по-добре да си купите нов. Но от друга страна, ако нямате достатъчно пари за нов – какво да правите? Има решение и този проблем.

Можете да се доверите на лицензирана фирма, чиито услуги включват автодиагностика, проверка на кола преди покупка и изкупуване на всякакви автомобили, бусове и всякаква техника след 2000 година на пазарна цена. Това е  услуга, която ви дава сигурност, че ще направите правилна покупка на автомобил. Автодиагностика като услуга се предлага както при покупка на кола така и отделно. Ако се колебаете дали да я ремонтирате, ще ви посетим на място и ще отчетем  всички грешки в автомобила ви, двигателя и цялата електрическа система с модерна и професионална техника.

Екип с дългогодишен професионален опит ще направи пълна консултация. Ще извърши прочитане на цялостната електрическа система на автомобила, модули, датчици, моторен обсег, пълнен преглед на двигателя, на спирачната система, скоростната кутия, ходовата част, оглед на интериора. Всичките услуги се комбинират в един оглед при нужда можем да направим списък с цените на належащите ремонти.

Проверката на автомобил преди покупка е от важно значение и затова трябва да се подходи професионално, отговорно и прецизно, за да не ви коства големи разходи и нерви. С наша помощ ще успеете да направите успешна и изгодна покупка.   

Разполагаме с професионална модерна и надеждна техника, която открива всички налични проблеми на автомобила, което ни дава голямо предимство на пазара за такъв тип услуги. Индивидуалният подход към клиента и коректното изпълнение на поръчката е основната ни цел. Нашата мисия е всеки клиент да остане доволен, затова се стараем да израстваме в този бранш като лоялен и сигурен партньор. Вашият автомобил е наш приоритет и ще ви предоставим нашите услуги професионално, за да можете да вземете лесно решение дали да ремонтирате стария си автомобил или да закупите нов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *