Какви са средните цени за ремонт на покриви в страната?

Много често хората не обръщат особено голямо внимание на покривната конструкция поради фактът, че са фокусирани върху други неща в дома. Истината обаче е, че покривът е най-важната част на всеки дом и от това колко е здрав и устойчив зависи до голяма степен колко добре ще бъдем защитени в собствения си дом. Една от препоръките, които бихме искали да ви дадем е да не отлагате ремонтирането на покрива – колкото по-скоро се заемете с това, толкова по-добре. Ще си спестите време, разправии и доста финанси.

ниски цени за ремонт на покриви от remontipokrivi.net

Що се отнася до това какви са средните цени за ремонт на покриви в страната, то трябва да знаете, че те могат много сериозно да варират спрямо това дали се намирате в столицата, или не. Цената на труд в различните фирми и в различните градове също варира. Освен това е от значение и вида и качеството на материалите. Общо взето няма еднозначен и категоричен отговор на това какви са цените за ремонт на покриви в страната.

Фирма Remonti.net обаче може да ви предложи едни от най-ниските цени за ремонт на покривна конструкция, особено за градовете Пловдив и София, където и транспортните разходи са доста по-ниски. Общата цена за материалите и труда започва от 12,60 лева за квадратен метър. В тази сума са включени услуги като: разкриване на покрива, ремонт на скара, подмяна на изгнили и счупени дъски, наковаване на летви хоризонтално и вертикално, нареждане на керемиди, измазване на капаци, изчистване.

Работата се осъществява само с качествени материали, а майсторите притежават богат опит в сферата на ремонтните дейности на покриви. Освен това, ще получите и 10 години пълна гаранция за извършения ремонт, което си е повече от приемливо предложение. Така, че ако се нуждаете от ремонтиране на покрива вече знаете към кого да се обърнете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *