Борба с дървеници – как да си помогнем?

Ремонтите са тежка, мръсна и неприятна част от това жилището да изглежда добре и по наш вкус и стил. Далеч по-приятно е да избираме мебелите и обзавеждане, да планираме къде кое ще стой най-добре и да ги позиционираме. А най-приятно е когато поставяме дребните детайли, без които помещенията не могат, за да придадат завършек, индивидуализъм и да покажат нашето отношение и внимание към детайла. Това е частта, когато се превръщаме в интериорни дизайнери на собствения си дом и се чувстваме удовлетворени. А когато всичко е подредено и сме доволни от крайния резултат не ни остава нищо друго освен да поддържаме това прекрасно кътче, за да може да му се наслаждаваме възможно най-дълго.

Поддръжката и почистването на дома е изключително важна. Не само за да не ви се налага да правите скоро пак ремонт, а за да бъдете защитени от различни видове вредители. Появата им може да бъде по най-различни причини и от най-различни места. Често са привлечени от  мръсни и неподдържани жилища, разпространяват се много бързо, нанасят вреди на мебели, на човешкото физическо и психическо здраве и ако сте видели такова присъствие, е добре да не рискувате да пробвате да ги унищожавате сами. Не винаги препаратите от магазина са надеждни и ефективни и рискувате вместо да се отървете от гадинките, да предизвикате увеличаване на популацията. А това е доста вероятно да се случи, ако не се подходи професионално и затова при наличие на дървеници и други вредители като хлебарки, бълхи, мравки, гризачи, потърсете специалисти в областта. При борба с дървеници специалистите съветват да потърсите тяхното съдействие, защото са едни от най-упоритите за унищожаване вредители. За ефективно и дълготрайно решение на такъв тип проблеми, можете да разчитате на фирма Превента. Чрез опитни професионалисти и безопасни препарати се справят в борбата с дървениците. Имат изграден имидж в тази сфера с бързото и надеждно локализиране, ефективното изтребване на вредителите и коректно отношение към клиентите.

Каква е процедурата по унищожаване на дървеници, ако изберете Превента? Подготовката на помещенията за унищожаването на дървениците е важна. Ето какво да направите:

  •   осигурете достъп до мебели и плоскости,
  •  премахнете спалното бельо, завивките от леглата и дрехите под леглата и ги сложете в черни, найлонови чували, като ги изнесете на слънчева тераса, ако имате достъп до такава,
  • нощните шкафчета трябва да бъдат изпразнени,
  • не оставяйте храна в помещенията, където ще се пръска против дървеници,
  • осигурете 3-4 часа време, в което да не се влиза в помещението, където се пръска. За малки деца и бебета е нужен по-дълъг период и ще бъдете информирани, спрямо всеки индивидуален случай.

Правят се през 5-7 дни 2 или 3 поредни обработки и не е необходимо да напускате жилището си, офиса или сградата, в която се провежда пръскането.

Сайтът на компанията е preventa.bg, където опитни професионалисти предлагат 100% гаранция за 6 месеца и възможност за удължаване. Превента ДДД ЕООД оперира в София, Перник, Пловдив и околните населени места. Професионализъм, достъпност, безопасност, ефективност и дълготрайни резултати са основни приоритети и отличителна черта във визията на компанията. И заради това е една от най-търсените и препоръчвани фирми в този бранш и в ДДД бизнеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *